Kytarové večírky

Na jaře letošního roku jsem vyrazil do několika měst a s pomocí kamarádů uspořádal pár akcí, které v rámci jednoho večera kombinují povídání pro muzikanty (workshop), koncert a jam session. Každý z těch večírků mě bavil a doufám, že se mi takto podaří poznat místní muzikanty i v dalších končinách našich zemí. Chtěli byste kytarový večírek udělat i u vás? Dejte mi vědět.

Ondra nabízí unikátní formát dílna-koncert-jam session, ve kterém kytaristé a kytaristky mohou nahlédnout do kuchyně kolegy – mistra, na koncertě si i se svými drahými polovičkami potvrdit, že opravdu sledují špičkového muzikanta, který umí hrát zpívat i bavit, a následně si s ním můžou zahrát. Pro leckoho to může být splněný sen a zážitek na celý život.

Petr Brandejs, předseda Bluegrassové asociace ČR a banjista

Keď nám prišiel newsletter od Ondra, že je možné zorganizovať gitarový večer spojený s jeho prednáškou, koncertom a JAM párty, neváhali sme ani chvíľu a túto skvelú možnosť využili. Nezostali sme ale iba pri tom, jeho vzácnu návštevu sme chceli využiť naplno a zapojiť aj jeho vynikajúce učiteľské schopnosti na band coaching aj individuálne lekcie. Večer dopadol nad očakávania, prišlo množstvo ľudí, výborne sme sa zabavili a skutočne naplno si užili prítomnosť kamarátov – bluegrassákov. Určite v týchto akciách budeme pravidelne pokračovať, tešíme sa na ďalšie stretnutie.

Peter Mazúr sr., Peter Mazúr jr.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..